Analoge aanduiding van accu en water reservoir
Digitale aanduiding
uw voertuig uitlezen met uw smartphone

E-CONNECT maakt het mogelijk om de volgende gegevens uit te lezen van uw voertuig:

Bandenspanning

Water nivo

Gewicht op trekhaak (kogeldruk)

Accu nivo

Gasfles nivo

Waterpas nivo (voertuig)

Sensorer voor openstaande ramen of deuren

Temperatuur en vocht meeting

Het system word aangestuurd door een centrale unit die gebruik maak van een bluetooth verbinding met uit smartphone.

De modules zijn los verkrijgbaar u bent dus niet verplicht de complete installatie aan te schaffen.

heeft u vragen over het product neem gerust contact met ons op.

 

Voorkom een klapband en blijf altijd op de hoogte van de huidige bandenspanning. Als de bandenspanning plots te laag of te hoog wordt ontvangt u een waarschuwing op uw telefoon. 

Met E-Waterlevel controleert u eenvoudig de inhoud van de watertank van uw caravan of camper. Op deze manier zult u nooit meer last hebben van een overstroomde of lege watertank.

Met de E-Load ziet u zeer nauwkeurig wat uw kogeldruk is. Is de kogeldruk te hoog of te laag? Dan ontvangt u een waarschuwing op uw telefoon!

Nooit meer onverwachts een lege accu. Met de E-Volt bent u altijd op de hoogte van de huidige status van uw accu. U kunt alarm meldingen instellen voor als de accu bijna leeg is. Zo weet u altijd hoe vol uw accu nog is.

Opeens zonder gas zitten en daardoor geen werkende kachel, boiler en fornuis meer hebben? Met de E-Gaslevel kunt u altijd de inhoud van uw gasfles bekijken en komt u nooit meer zonder gas te zitten.

Nauwkeurig uw caravan/camper waterpas zetten in een mum van tijd. Met de E-Level ziet u in een oogopslag op uw smartphone of de caravan of camper waterpas staat.

Zie snel bij vertrek of er nog iets openstaat. Plaats de E-Switch gemakkelijk en draadloos op uw dakluik, raam of deur en zie in één oogopslag op uw telefoon of deze zijn gesloten of geopend.

Met E-Temperature bent u altijd op de hoogte van de temperatuur en luchtvochtigheid in en/of buiten uw caravan of camper.